Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord

Accommodatie

Bij woonzorgcentrum H.Hart vinden we het belangrijk dat de bewoner zich thuis voelt in zijn/haar nieuwe woonomgeving.  Daarom besteden we aandacht aan een sfeervol woon- en leefklimaat.

Om dit te verzekeren hebben we in ons woonzorgcentrum mooie kamers beschikbaar.  Deze bestaan steeds uit een eigen leef- en slaapruimte en afzonderlijke badkamer (toilet, wastafel).

Naast het meubilair van de voorziening kan de bewoner de kamer ook naar persoonlijke smaak inrichten.  Eigen voorwerpen en meubilair zorgen ervoor dat elke kamer een persoonlijke toets krijgt en de bewoner zich sneller thuis voelt.  Persoonlijke voorwerpen en foto's zijn bovendien ook vaak een aanzet tot gesprek met andere bewoners.

Naast de eigen kamer zijn er ook meerdere gezellig ingerichte leefruimtes beschikbaar waar de bewoners kunnen samenkomen.

Gemeenschappelijke ruimtes

Badkamer

Op iedere leefgroep is er een centrale badkamer aanwezig. Deze beschikt over een aangepaste badinrichting (ook voor mensen met zware zorg). De bewoner kan hier wekelijks gebruik van maken.

Cafetaria

Bewoners en bezoekers zijn dagelijks (maandag tem zaterdag) welkom in onze cafetaria tussen 14.00 uur en 17.30 uur. Op zon– en feestdagen is de cafetaria toegankelijk vanaf 14.30 uur tot 17.30 uur.

De bewoner en of zijn familie kan er genieten van een biertje, glaasje wijn, kopje koffie of frisdrank. Ook een ijscoupe en pannenkoeken zijn er te verkrijgen.  

Ontspanningszaal, zithoeken, kapel

Grote activiteiten (zoals een optreden of carnaval) gaan vaak door in de ontspanningszaal. Op de leefgroep zijn er geregeld activiteiten in de zithoeken of livings. Bewoners die dit wensen kunnen gebruik maken van de kapel of er een viering bijwonen.

Meer informatie of vragen?

Wenst u meer informatie of heeft u vragen over de werking van ons woonzorgcentrum?

U kan hiervoor steeds terecht bij Els Malfait, sociaal assistente.

Tel: 055 33 48 70 

E-mail: socdienst@wzchhart.be