Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord

Accommodatie

Wonen en comfort

Onze assistentiewoningen bieden u alles wat u nodig heeft om comfortabel door het leven te gaan.  Bij elke flat beschikt u over een hal, een woonkamer, een ingerichte keuken, een slaapkamer en een eigen badkamer.  Enkele woningen beschikken daarnaast ook over een mooi terras.  Zodat u niets zou ontbreken beschikt de ingerichte keuken over een fornuis, koelkast en diepvries.  Daarnaast is er ook ruimte voorzien voor het plaatsen van een wasmachine en een droogkast.

Brengt u graag een persoonlijke toets aan in uw woning?  Geen probleem! U bent volledig vrij om uw flat naar keuze te bemeubelen.  Met een oppervlakte van ongeveer 50m2 en een ruime slaapkamer, kan u hier comfortabel alleen of met een partner verblijven.  Er is in de slaapkamer voldoende ruimte voorzien zodat u er een tweepersoonsbed kan plaatsen.

Tenslotte beschikt u ook over een prachtig zicht op Pamele kerk en kan u regelmatig genieten van de beweging op de druk bevaren Schelde.  Kortom: de perfecte locatie om verder door het leven te gaan.

Veiligheid

Naast alle moderne comfort beschikt u ook over een uitgebreid veiligheidssysteem.  Zo beschikt u over een oproepsysteem om hulp in te roepen in geval van nood.  Dit oproepsysteem is op 3 makkelijk te bereiken plaatsen in uw flat aanwezig.  Daarnaast beschikt u ook over een mobiele noodknop die u rond de pols of hals draagt.  Deze noodknop stelt u onmiddellijk in contact met een verpleegkundige, waar u via een telefoonlijn met kan praten.

Wanneer u zich in uw flat in de hal of in de badkamer van de ene naar de andere ruimte begeeft, gaan de lichten automatisch aan of uit. Zo hoeft u zelf niet op de knoppen te drukken en bespaart u ook elektriciteit.  Daarnaast zijn er ook andere veiligheden ingebouwd, zoals het fornuis dat automatisch uitgaat na 30 minuten.

Door het aanpalende woonzorgcentrum is er 24 uur op 24 uur personeel aanwezig in het gebouw. Hierdoor kunnen wij snel ter plaatse zijn indien nodig en garanderen wij uw veiligheid.

Privacy

Uw veiligheid en privacy zijn voor ons heel belangrijk.  Wij zullen dan ook uw privacy maximaal respecteren.

Als bewoner beschikt u over een sleutel van de flat en van de voordeur. U heeft daarnaast ook een persoonlijk huisnummer en een persoonlijke brievenbus in de inkomhal.  De voorziening beschikt over een dubbel van de sleutel in geval van nood.