Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord

Accommodatie

Bij WZC Kloosterhof Pamele hechten we veel belang aan een echt thuisgevoel.  Daarom besteden we aandacht aan een sfeervol woon- en leefklimaat.

Om dit te verzekeren hebben we in ons WZC mooie, individuele kamers beschikbaar.  Met een prachtig zicht op de binnentuin kan de bewoner zo ten volle genieten.  Deze kamers bestaan steeds uit een eigen leef- en slaapruimte, met gootsteen en koelkast en persoonlijke badkamer (inloopdouche, toilet, wastafel).

Naast het meubilair van de voorziening kan de bewoner de kamer ook naar persoonlijke smaak inrichten.  Eigen voorwerpen en meubilair zorgen ervoor dat elke kamer een persoonlijke toets krijgt en de bewoner zich sneller thuis voelt.  Persoonlijke voorwerpen en foto's zijn bovendien ook vaak een aanzet tot gesprek met andere bewoners.

Gemeenschappelijke ruimtes

Badkamer

Om aan ieders noden te voldoen, beschikt de campus ook over een centrale badkamer met aangepaste badinrichting. De bewoner is vrij om hier met behulp van een verzorgende gebruik van te maken.

Cafetaria

Dagelijks kunnen de bewoners terecht in de cafetaria. Bewoners en bezoekers zijn er steeds welkom tussen 14.00 uur en 17.30 uur. Op zon– en feestdagen is de cafetaria toegankelijk vanaf 14.30 uur tot 17.30 uur. De bewoner en/of zijn familie kan er genieten van een biertje, glaasje wijn, kopje koffie of frisdrank. Ook een ijscoupe en pannenkoeken zijn er te verkrijgen.

Meer informatie of vragen?

Voor informatie of vragen kan u steeds terecht bij Els Malfait, sociaal assistente.
Tel:
055 33 48 70
E-mail:
socdienst@wzchhart.be