Navigatie

Wenst u meer informatie of heeft u vragen over de werking van ons woonzorgcentrum?

U kan hiervoor steeds terecht bij Els Malfait, sociaal assistente.

Tel: 055 33 48 70
E-mail: socdienst@wzchhart.be

Assistentiewoningen

Assistentiewoningen zijn aangepaste flats speciaal gebouwd voor actieve 65+ers die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven.

Onze flats bieden comfort, maximale veiligheid en een huiselijk gevoel met veel sociale contacten. Het zorgpersoneel is 24u/24u aanwezig in het gebouw. Zo kan men snel ter plaatse zijn indien nodig.

De assistentieflats zijn gelegen in de Kasteelstraat en de Grachtschelde, vlakbij het centrum van Oudenaarde. De flats maken deel uit van campus Kloosterhof Pamele.

Onze assistentiewoningen zijn erkend door het agentschap Zorg en Gezondheid en voldoen bijgevolg aan alle wettelijke regels.

 

Dagprijzen

HuisvestingDagprijsMaandprijs 31 dagen
Type 1€ 45,92€ 1 423,52
Type 2€ 43,51€ 1 348,81
Type 3€ 41,24€ 1 278,44

Inbegrepen in de dagprijs

 • Huur flat
 • Basisdienstverlening (onderhoud van gemeenschappelijke ruimten, gangen en tuin)
 • Waakfunctie 24/24 uur
 • deelname aan activiteiten
 • wekelijks borrelmoment
 • brandverzekering inboedel flat
 • ondersteuning door woonassistent
 • advies experten woonzorgcentrum

Niet inbegrepen in de dagprijs

 • Algemene verbruikskosten (water, elektriciteit, verwarming)
 • Telefoon, internet en televisie aansluiting/abonnement
 • Thuiszorgdiensten
 • Middagmaal in het restaurant ( €8,00)
 • Ontbijt en avondmaal aan de flat geleverd ( € 3,00)

Accommodatie

Wonen en comfort

Onze assistentiewoningen bieden u alles wat u nodig heeft om comfortabel door het leven te gaan.  Bij elke flat beschikt u over een hal, een woonkamer, een ingerichte keuken, een slaapkamer en een eigen badkamer.  Enkele woningen beschikken daarnaast ook over een mooi terras.  Zodat u niets zou ontbreken beschikt de ingerichte keuken over een fornuis, koelkast en diepvries.  Daarnaast is er ook ruimte voorzien voor het plaatsen van een wasmachine en een droogkast.

Brengt u graag een persoonlijke toets aan in uw woning?  Geen probleem! U bent volledig vrij om uw flat naar keuze te bemeubelen.  Met een oppervlakte van ongeveer 50m2 en een ruime slaapkamer, kan u hier comfortabel alleen of met een partner verblijven.  Er is in de slaapkamer voldoende ruimte voorzien zodat u er een tweepersoonsbed kan plaatsen.

Tenslotte beschikt u ook over een prachtig zicht op Pamele kerk en kan u regelmatig genieten van de beweging op de druk bevaren Schelde.  Kortom: de perfecte locatie om verder door het leven te gaan.

Veiligheid

Naast alle moderne comfort beschikt u ook over een uitgebreid veiligheidssysteem.  Zo beschikt u over een oproepsysteem om hulp in te roepen in geval van nood.  Dit oproepsysteem is op 3 makkelijk te bereiken plaatsen in uw flat aanwezig.  Daarnaast beschikt u ook over een mobiele noodknop die u rond de pols of hals draagt.  Deze noodknop stelt u onmiddellijk in contact met een verpleegkundige, waar u via een telefoonlijn met kan praten.

Wanneer u zich in uw flat in de hal of in de badkamer van de ene naar de andere ruimte begeeft, gaan de lichten automatisch aan of uit. Zo hoeft u zelf niet op de knoppen te drukken en bespaart u ook elektriciteit.  Daarnaast zijn er ook andere veiligheden ingebouwd, zoals het fornuis dat automatisch uitgaat na 30 minuten.

Door het aanpalende woonzorgcentrum is er 24 uur op 24 uur personeel aanwezig in het gebouw. Hierdoor kunnen wij snel ter plaatse zijn indien nodig en garanderen wij uw veiligheid.

Privacy

Uw veiligheid en privacy zijn voor ons heel belangrijk.  Wij zullen dan ook uw privacy maximaal respecteren.

Als bewoner beschikt u over een sleutel van de flat en van de voordeur. U heeft daarnaast ook een persoonlijk huisnummer en een persoonlijke brievenbus in de inkomhal.  De voorziening beschikt over een dubbel van de sleutel in geval van nood.

Zorg- en dienstverlening

Zorgaanbod

Bij onze assistentiewoningen woont u volledig zelfstandig, toch kan u beroep doen op ons uitgebreid dienstenpakket. zo heeft u de keuze om zelf te koken maar kan u ook kiezen voor een middagmaal in het restaurant. U kan ook een ontbijt of avondmaal reserveren.

U kan zelf uw was verzorgen maar u kan deze ook uitbesteden aan een wasserij. U kan uw woning zelf onderhouden maar ook iemand bij u thuis laten poetsen.  Daarnaast is het ook mogelijk beroep te doen op een externe verpleegkundige of verzorgende om u bij te staan wanneer nodig.

Let wel, deze extra diensten dienen ook extra betaald te worden.

Voor een eventuele zorgvraag kan u beroep doen op de klassieke diensten van de thuiszorg. Onze sociale dienst begeleidt u graag in het zoeken naar een gepast antwoord op uw zorgvraag.

In geval van nood staan onze medewerkers op de campus altijd paraat om u te ondersteunen.

Ons aanbod

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart