Woonzorgcentrum

Alle kamers zijn voorzien van het volgende meubilair: aangepast bed, nachttafel, kleerkast, zetel, stoelen, tafel en tv-toestel, koelkast ( enkel in campus kloosterhof Pamele). We kunnen ten allen tijde dit meubilair voorzien maar u kan de kamer ook aankleden volgens eigen smaak en stijl met meubilair van thuis.

In campus H. Hart is er vrije keuze om de maaltijden te gebruiken op kamer of in de living van de leefgroep. We moedigen samen eten aan, dit is een fijn moment om samen te zitten en een babbeltje te doen.

In campus Kloosterhof Pamele wordt er ’s middags steeds samen gegeten in het restaurant. Wanneer je ziek bent, dienen we de maaltijden in jouw kamer op. Het ontbijt en avondmaal wordt op de kamer geserveerd.

Jij of je familie kunnen zelf instaan voor jouw persoonlijke was en strijk. Indien dit niet lukt, kan je een beroep doen op een professionele wasserij waarmee het woonzorgcentrum samenwerkt.

Wij poetsen jouw kamer in het woonzorgcentrum. En dit is inbegrepen in jouw dagprijs.

Binnen roken is niet toegestaan. Bewoners die graag een sigaretje roken kunnen gebruikmaken van de rokersruimte.

Bezoek van familie en vrienden is steeds welkom. Daarom zijn er geen vaste bezoekuren. Om veiligheidsredenen zijn de deuren open tot 20.30 uur. wat niet belet dat u hierna nog bezoek kan ontvangen.

De bewoners en bezoek wordt gevraagd vanaf 21u de nodige stilte te bewaren om de rust van de medebewoners te verzekeren.

Kleine herstellingen of persoonlijke karweitjes zoals kaders ophangen doen wij graag voor je.

U bent steeds welkom voor een rondleiding en een woordje uitleg. Om de privacy van de bewoners te respecteren maakt u hiervoor best op voorhand een afspraak met de sociale dienst.

Een kleiner huisdier zoals een goudvis of een vogeltje, waar jouw buren geen last van kunnen ondervinden, vormt geen probleem. Je begrijpt natuurlijk dat je hier wel zelf zorg voor dient te dragen. Vraag dit voor de zekerheid wel even na bij de verantwoordelijke van het woonzorgcentrum.

Zeker, u kan de kamer aankleden volgens uw eigen smaak en stijl met meubilair van thuis.

Wij kunnen ten allen tijde volgend meubilair voorzien: aangepast bed, nachttafel, kleerkast, zetel, stoelen, tafel en tv-toestel, koelkast ( enkel in campus kloosterhof Pamele).

De wet bepaalt dat een woonzorgcentrum geen gelden of goederen van bewoners mag beheren. We helpen je wel graag bij het zoeken naar een geschikte oplossing.

Een eigen tv kan u niet meer meebrengen, dit is niet meer toegestaan. U kan een toestel huren in het woonzorgcentrum. In campus H. Hart kan u een eigen koelkast meebrengen, in campus Kloosterhof Pamele is een koelkastje aanwezig op de kamer.

Ja, ons woonzorgcentrum is hiervoor volledig uitgerust en officieel erkend. Voor meer informatie , kom gerust eens langs.

Ja, dit is in de vaste dagprijs voor een kamer inbegrepen.

Uiteraard. De keuze van huisarts is bij ons volledig vrij. De verantwoordelijke zal met hem contact opnemen voor eventuele verdere opvolging.

Centrum voor dagverzorging 'De Hoektoren'

Je kiest zelf met welke vervoersdienst je wenst samen te werken. Ofwel neem je zelf contact op met de desbetreffende vervoersdienst ofwel doen we dit voor jou. Wij begeleiden je van bij de eerste aanvraag tot de opstart.

Ja, dat kan.

Een halve dag omvat steeds een middagmaal.

Een voormiddag is van 9u tot 12u30, een namiddag is van 12u30 tot 17u.

Een halve dag kost 12,73 euro i.p.v. 25,45  euro voor een volledige dag.

Bezoek is zeker welkom in ons dagverzorgingscentrum. Even verwittigen op voorhand wordt geapprecieerd. Zo sta je niet voor een gesloten deur, want we gaan graag eens op uitstap.

Ja, in het dagverzorgingscentrum kan je kosteloos beroep doen op een zoutarme, vetarme, suikerarme of dialyse maaltijd. Dit kan op elk moment doorgegeven worden aan het zorgteam.

Neen, je kiest zelf aan welke activiteiten je al dan niet wenst deel te nemen.

Toch proberen wij de senioren hierbij te stimuleren.

Dagelijks worden 2 groepsactiviteiten aangeboden, daarnaast is er ruimte voor individuele activiteiten.

Het DVC beschikt over een afgebakende tuin met terras. Zo kan iedereen even naar buiten zonder het risico te lopen dat iemand het domein verlaat.

Ja, rokers zijn welkom, al vragen we om de afgebakende rokersruimte te gebruiken. Binnen roken is niet toegestaan.

Assistentiewoningen

Een kleiner huisdier zoals een goudvis of een vogeltje, waar jouw buren geen last van kunnen ondervinden, vormt geen probleem. U begrijpt natuurlijk dat u hier wel zelf zorg voor dient te dragen. Vraag dit voor de zekerheid na bij de woonassistent of de sociaal assistente.

In jouw assistentiewoning geniet je de grootst mogelijke vrijheid. Je doet dus ook  beroep op jouw vertrouwde dienstverlening.

Ja, iedereen is welkom in de cafetaria. Deze is 7/7 geopend van 14u tot 17.30u. Hier kan je samen met bezoek genieten van een drankje, een ijsje, pannenkoek,…. Bij goed weer kan je gebruik maken van het gezellige terras.

Ja, in een assistentiewoning heb je de vrijheid om de flat volledig naar jouw smaak in te richten.  Er is een ingerichte keuken, een ingebouwde kast waarin u een wasmachine en droogkast kan plaatsen en een ingebouwde vestiaire kast.

Huisvesting Dagprijs Maandprijs 30 dagen en 31 dagen
Type 3 € 38,41 € 1153,30 | € 1190,71
Type 2 € 40,52 € 1215,60 | € 1256,12
Type 1 € 42,77 € 1283,10 | € 1325,87

De dagprijs van de flats varieert naar gelang de ligging en het zicht dat men heeft vanuit de flat. Hierdoor zijn er drie verschillende types met een verschillende dagprijs.

De flatjes type 1 hebben een mooi uitzicht op de Schelde en de Pamele kerk.

Elke bewoner heeft  toegang tot de  fietsenstalling naast het gebouw.

Er zijn geen gereserveerde parkeerplaatsen voorzien. Achteraan het gebouw zijn er een aantal parkeerplaatsen waarvan u eventueel kan gebruik maken.

Zorghotel

Helaas worden huisdieren in het zorghotel niet toegelaten.

In het zorghotel werken we samen met een apotheek die ons dagelijks voorziet van robotmedicatie waardoor wij geen gebruik kunnen maken van jouw thuismedicatie.

Indien je toch graag jouw eigen medicatie wenst te gebruiken, vragen wij je om hier zelf verantwoordelijkheid voor te nemen.

Je hebt hierin zelf de keuze. Je kan er voor kiezen om dit zelf te doen. Indien dit niet lukt, kan je beroep doen op de externe wasserij waarmee het wzc samenwerkt. De kosten voor de persoonlijke was worden dan doorgerekend op de verblijfsfactuur.

In het gebouw en op de kamer zelf mag niet gerookt worden. Buiten kan dit uiteraard wel. Er is ook een rookruimte voorzien.

Bezoek van familie en vrienden is steeds welkom. Daarom zijn er geen vaste bezoekuren. Om veiligheidsredenen zijn de deuren open tot 20.30u, in de winter sluiten de deuren vroeger. Wat niet belet dat u hierna nog bezoek kan ontvangen.

De bewoners en het bezoek worden gevraagd vanaf 21u de nodige stilte te bewaren om de rust van de medebewoners te verzekeren.

De kamers kortverblijf zijn volledig bemeubeld. Volgend meubilair is aanwezig: bed, zetel, tafel, stoelen, kleerkast, koelkast en tv. U kan gerust enkele kleine zaken meebrengen om de kamer een persoonlijke toets te geven zoals een bloemetje, een foto,…

Je kan inderdaad beroep blijven doen op jouw eigen huisarts tijdens jouw verblijf. Mocht dit (o.w.v. de afstand) niet mogelijk zijn voor jouw huisarts zelf, helpen wij je graag verder om een tijdelijke vervangarts te vinden.

Er zijn zes éénpersoonskamers voorzien . Koppels kunnen terecht in het kortverblijf indien er twee éénpersoonskamers beschikbaar zijn voor de gevraagde periode.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart